Dostava Prijedloga planova trajne edukacije SRMLD za 2014. Novosti, Obavijesti Povjerenstva za edukaciju i trajno usavršavanje - 20. studenoga 2013.


OBAVIJEST ČLANSTVU HKZR
SR medicinsko-laboratorijske djelatnosti
Prijava Plana trajnog usavršavanja HKZR za 2014.

 

Obavještavaju se članovi SR MLD-a da u svrhu trajnog usavršavanja  dostave  Uredu SR MLD-a prijedlog Plana trajnog usavršavanja na razini zdravstvene ustanove za 2014. godinu.

Na temelju članka 8. Pravilnika o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti prijedog Plana trajnog usavršavanja na razini zdravstvene ustanove dostavlja se najkasnije do 31.prosinca ove godine  u Ured HKZR – SR MLD, a sastoji se od popisa stručnih sastanaka s predavanjem na razini organizacijske jedinice.

Sukladno tome, mole se zaduženi zdravstveni  radnici – odgovorne osobe medicinsko-laboratorijske djelatnosti u zdravstvenim ustanovama da u HKZR – SR MLD što prije dostave prijave Planova trajnog usavršavanja za 2014. godinu,  kako bi  Povjerenstvo za edukaciju i trajno usavršavanje moglo izvršiti kategorizaciju Plana, po kojima će se bodovati djelatnici medicinsko-laboratorijske djelatnosti u 2014. godini.

Planovi  trajnog usavršavanja na temelju članka 77. Zakona o djelatnostima u zdravstvu (NN 87/2009) i članka 9. Statuta Hrvatske komore zdravstvenih radnika, te članka 8. Pravilnika o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti HKZR,  dostavljaju  se u HKZR – SR MLD  propisno ovjereni, s potpisom ravnatelja /ice ili sanacijskog upravitelja/ice zdravstvene ustanove  i zdravstvenog  radnika iz medicinsko laboratorijske djelatnosti kao odgovorne osobe, a ovjeren službenim žigom zdravstvene ustanove.

 

Povjerenstvo za edukaciju i trajno usavršavanje SR MLD

                 


Vezane objave:

OBAVIJEST O SLOBODNOM IZBORU STRUČNOG USAVRŠAVANJA
OBAVIJEST O SLOBODNOM IZBORU STRUČNOG USAVRŠAVANJA
Novosti
OBAVIJEST ČLANSTVU HKZR
 SRMLD – Prijava Plana trajnog usavršavanja HKZR za 2018.
OBAVIJEST ČLANSTVU HKZR
 SRMLD – Prijava Plana trajnog usavršavanja HKZR za 2018.
Novosti
Uputa za provođenje ispita za provjeru znanja ili stručnosti
Uputa za provođenje ispita za provjeru znanja ili stručnosti
Licenca, Novosti, Obavijesti Povjerenstva za edukaciju i trajno usavršavanje, Obavijesti vodstva SR MLD