Rezultati akcije povodom obilježavanja Međunarodnog dana medicinsko-laboratorijskih djelatnika Događaji, Novosti, Obavijesti vodstva SR MLD - 26. travnja 2017.


Poštovane kolegice i kolege,

 

iznimno nam je zadovoljstvo izvijestiti Vas o rezultatima naše javno-zdravstvene akcije povodom obilježavanja Međunarodnog dana medicinsko-laboratorijskih djelatnika – 15.travnja 2017.

SRMLD je ove godine po prvi puta obilježio Međunarodni da medicinsko laboratorijskih djelatnika s ciljem popularizacije struke i približavanja naše djelatnosti krajnjim korisnica – pacijentima , a sve pod motom “Uzorak nije samo broj, nego čovjek”.

Sva događanja su se odvijala u tjednu od 08.-14. travnja kada se o našem danu pisalo i pričalo u dnevnim novinama, na radiju i na televiziji.

Čestitke za organizaciju obilježavanja Međunarodnog dana medicinsko-laboratorijskih djelatnika u Hrvatskoj uputile su nam kolegice i kolege iz naših krovnih organizacija EPBS i IFBLS.

Potaknuti dobrim reakcijama i pohvalama svih Vas naših kolegica i kolega, građana grada Zagreba koji su bili korisnici naše javnozdravstvene akcije, kao i naših kolega diljem svijeta, želja nam je i slijedeće godine obilježiti Međunarodni dan medicinsko-laboratorijskih djelatnika .
Osmisliti će mo nove sadržaje i brojnije akcije kako bi ukazali na značaj medicinsko laboratorijske djelatnosti u sustavu zdravstva, kao grane medicine od posebnog značaja u zdravstvenoj zaštiti pacijenata.

U prilogu možete vidjeti video isječak iz emisije Društvena mreža emitirane 11. travnja 2017. na HTV 1 te popis objava vezanih za obilježavanje Međunarodnog dana medicinsko-laboratorijskih djelatnika.

 

Vaš SRMLD

 

 

HKZR-SRMLD – clipping

 


Vezane objave:

Čestitka – Međunarodni dan medicinsko-laboratorijskih djelatnika
Čestitka – Međunarodni dan medicinsko-laboratorijskih djelatnika
Događaji, Novosti, Obavijesti vodstva SR MLD
Obilježavanje Međunarodnog dana medicinsko-laboratorijskih djelatnika
Obilježavanje Međunarodnog dana medicinsko-laboratorijskih djelatnika
Događaji, Novosti, Obavijesti vodstva SR MLD