OBAVIJEST ČLANSTVU HKZR
 SRMLD – Prijava Plana trajnog usavršavanja HKZR za 2018. Novosti - 6. studenoga 2017.


OBAVIJEST ČLANSTVU HKZR
SR medicinsko-laboratorijske djelatnosti
Prijava Plana trajnog usavršavanja HKZR za 2018.

 

Obavještavaju se članovi SR MLD-a da u svrhu trajnog usavršavanja  dostave  Uredu SR MLD-a prijedlog Plana trajnog usavršavanja na razini zdravstvene ustanove za 2018. godinu.

Na temelju članka 34. Pravilnika o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti prijedlog Plana stručnih sastanaka za narednu godinu dostavlja organizator/ili odgovorna osoba organizatora najkasnije do 15. studenoga tekuće godine za sljedeću godinu.

Odgovorna osoba je zdravstveni radnik iz medicinsko laboratorijske djelatnosti zadužen za organiziranje i kontrolu obavljanja medicinsko laboratorijske djelatnosti na razini organizacijske jedinice ustanove.

Sukladno tome, mole se zaduženi zdravstveni  radnici – odgovorne osobe medicinsko-laboratorijske djelatnosti u zdravstvenim ustanovama da u HKZR – SR MLD što prije dostave prijave Planova trajnog usavršavanja za 2018. godinu,  kako bi  Povjerenstvo za edukaciju i trajno usavršavanje moglo izvršiti kategorizaciju Plana, po kojima će se bodovati djelatnici medicinsko-laboratorijske djelatnosti u 2018. godini.

Planovi  trajnog usavršavanja na temelju članka 77. Zakona o djelatnostima u zdravstvu (NN 87/2009) i članka 9. Statuta Hrvatske komore zdravstvenih radnika, te članka 34. Pravilnika o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti HKZR,  dostavljaju  se u HKZR – SR MLD  propisno ovjereni, s potpisom ravnatelja /ice ili sanacijskog upravitelja/ice zdravstvene ustanove  i zdravstvenog  radnika iz medicinsko laboratorijske djelatnosti kao odgovorne osobe, a ovjeren službenim žigom zdravstvene ustanove.

 

Povjerenstvo za edukaciju i trajno usavršavanje SR MLD

 


Vezane objave:

OBAVIJEST O SLOBODNOM IZBORU STRUČNOG USAVRŠAVANJA
OBAVIJEST O SLOBODNOM IZBORU STRUČNOG USAVRŠAVANJA
Novosti
Uputa za provođenje ispita za provjeru znanja ili stručnosti
Uputa za provođenje ispita za provjeru znanja ili stručnosti
Licenca, Novosti, Obavijesti Povjerenstva za edukaciju i trajno usavršavanje, Obavijesti vodstva SR MLD
Tečaj III kategorije – Novosti u kliničkoj mikrobiologiji
Tečaj III kategorije – Novosti u kliničkoj mikrobiologiji
Događaji, Novosti, Obavijesti Povjerenstva za edukaciju i trajno usavršavanje