4. Kongres Strukovnog razreda za medicinsko-laboratorijsku djelatnost Događaji, Kongres, Novosti - 17. siječnja 2018.


Poštovane kolegice i kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 4. Kongres Strukovnog razreda za medicinsko-laboratorijsku djelatnost Hrvatske komore zdravstvenih radnika, pod nazivom Medicinsko-laboratorijska dijagnostika u praksi s međunarodnim sudjelovanjem.

Kongres je namijenjen svim zdravstvenim radnicima i zainteresiranima koji se bave medicinsko-laboratorijskom dijagnostikom i njezinom primjenom u praksi, kao i znanstvenim istraživanjem.

Teme Kongres pokrivaju područja medicinsko-laboratorijske dijagnostike iz kliničke kemije i hematologije, mikrobiologije, patohistologije i citologije, transfuzijske medicine i imunologije, te molekularne dijagnostike.

Također, imamo oformljenu studentsku sekciju gdje će MLD studenti moći prezentirati svoje radove uz stručnu pomoć moderatora studentske sekcije.

Kako je HKZR – SR MLD punopravna članica EPBS-a i IFBLS-a, Kongres će imati međunarodni značaj sudionika država članica s kojima ćemo izmijeniti iskustva u radu, novim tehnološkim dostignućima kao i nova saznanja o statusnom napredovanju MLD-a u EU i svijetu.

Kongres će se održati u Zagrebu od 7. do 9. lipnja 2018.g. u Hotelu Academia.

Vaš,

SRMLD

(za pregled 1. obavijesti kliknite na sliku)


Vezane objave:

Nove web stranice kongresa
Nove web stranice kongresa
Kongres, Novosti
4. Kongres – Pozivno pismo za studente
4. Kongres – Pozivno pismo za studente
Događaji, Kongres, Novosti
Knjiga sažetaka – 3. Kongres HKZR SRMLD
Knjiga sažetaka – 3. Kongres HKZR SRMLD
Kongres, Novosti, Obavijesti vodstva SR MLD